Ekstra lån

Ekstra lån – sådan gør du

Har du brug for at låne penge her og nu, har vi her på siden lavet en oversigt, der kan hjælpe dig.
Formålet med oversigten er at vise dig, hvilke ekstra lån du kan gå ind og optage her og nu.

Vi samarbejder nemlig med en række dygtige online finansinstitutter, der alle tilbyder ekstra lån. Størrelsen varierer fra 500 kroner på de mindste lån og op imod flere hundrede tusinde kroner for de største lån.

Og her kan være tale om ekstra lån til hvad du har i forvejen: Selskaberne vil gerne låne dig penge, selvom du i forvejen har lån til fx afbetaling af mobiltelefon, til bil eller bolig i banken eller måske i forvejen et forbrugslån.

Måske har du brug for penge til en investering eller udgift her eller nu – eller måske ønsker du rent faktisk at samle dine lån og derved overskueliggøre din situation. Uanset hvilken af de to der er tale om, kan du få bevilget af ekstra lån.

Find det billigste ekstra lån

Formålet med vores side er i samme omgang at hjælpe dig med at finde det billigste ekstra lån.
Det billigste lån regner vi ud ved hjælp af de samlede kreditomkostninger for at optage lånet. Des lavere samlede kreditomkostninger, des færre penge kommer du til at betale for at låne de penge, du har behov for.

Vi kan desværre ikke i dette indlæg fortælle dig hvilken af de mange låneudbydere, der tilbyder lige netop dig det bedste lån (det bedste forstået som det billigste ekstra lån).

Men vi kan hjælpe dig med den metode, der sikrer dig det billigste lån:

Start med at finde ud af, hvor mange penge du ønsker at låne i dit ekstra lån. Herefter ansøger du hos alle de låneinstitutter herover, der tilbyder dig et lån i den størrelse, du ønsker.

Efter et par dage er du enten blevet godkendt eller afslået hos dem alle. Forhåbentligt er du blevet godkendt hos dem alle. Når du er blevet godkendt kan du også se hvilken rente du i dit lån får tilbudt og altså hvor du har mulighed for at få det billigste ekstra lån.

Et dyrt ekstra lån?

At låne penge online er en hurtig og nem proces – men det kommer med en pris.
Du kommer til at betale nogle penge i renter. ÅOP for et lån, der tilbagebetales over et par år, ligger ofte over 20 %. Beløbende er relativt små, så de samlede kreditomkostninger er ikke uoverskuelige – men det er dog penge.

Derfor kan man argumentere for, at det er et dyrt ekstra lån.
Til gengæld har du pengene hurtigt og du kan bruge dem på hvad du ønsker. Det er idéen med et usikret forbrugslån.

Hvor mange gange kan jeg låne ved et selskab?

Hos de virksomheder vi samarbejder med har du alene mulighed for at låne et beløb ad gangen. Dette  beløb skal du betale tilbage før end du har mulighed for at optage et nyt lån.
Du har også ikke mulighed for at optage flere ekstra lån i en og samme virksomhed.

Men der er dog intet i vejen for, at du låner hos flere af vores virksomheder på en gang.
Skal du gøre dette vil vi anbefale, at du til at starte med finder ud af, hvor mange penge du har mulighed for at bruge per måned i afbetaling. Hvis du sætter dig hårdere end du er i stand til at klare, vil dit lån på grund af gebyrer og renter blive væsentligt dyrere, end der ellers var lagt op til.

Undgå denne situation – find ud af, hvor mange penge du kan betale i månedlige afdrag og sæt dit lån efter dette.