Få et billigt lån på op til ikke mindre end 350.000 kr. her!

Lån til dine ideer op til 350.000 kr. med Santander Bank!
Et nyt køkken, en rejse med familien eller lidt ekstra til hverdagens udgifter. Mere end hver sjette dansker overvejer at optage et forbrugslån, viser en ny analyse fra M3 Research. Nu går Santander Bank, en af verdens største banker, ind på det danske marked for forbrugslån og tilbyder de danske forbrugere mulighed for at låne op til 350.000 kroner til en rente fra 5,95 %.

Lån billigt hos Santander Bank lige her!
Få et billigt lån på op til 350.000 kr.

Danskerne har appetit på lån, der kan give tilskud til et nyt køkken, en rejse med familien eller udgifter i hverdagen. Mere end hver sjette dansker overvejer lige nu at tage et forbrugslån, viser en undersøgelse, som analysebureauet M3 Research har foretaget for banken Santander. Og nu kan danskerne også låne penge til forbrug hos Santander Bank, der for nylig gik ind på det danske marked for forbrugslån. Med Santanders Privatlån kan forbrugerne låne op til 350.000 kroner til en rente fra 5,95 %. Nem, hurtig og sikker ansøgning om lån på nettet!

Lån billigt hos Santander Bank i dag!
Et seriøst alternativ til din daglige bank

Santander ønsker at give danskerne et nemt og seriøst alternativ til deres daglige bank, forklarer Bo Jakobsen, der er adm. direktør for Santander i Danmark. De tilbyder et lån, der kan matche markedet, og en ansøgningsproces, som foregår rent digitalt på nettet. Det gør det nemt og hurtigt at ansøge om et lån, og man kan identificere sig og underskrive med NemID, så man slipper for bøvlet med at skulle printe, underskrive eller indsende lånansøgningen.

Santander er den største bank i Eurozonen, blandt de største banker i verden og servicerer over 103 mio. kunder i mere end 40 lande. Det giver de danske forbrugere tryghed for en ordentlig, sikker og seriøs bankforretning. Også når det gælder forbrugslån.

Blandt de danskere, som overvejer et forbrugslån, svarer tre ud af ti, at de vil bruge pengene på dagligdagsbehov. Det er vidt forskelligt, hvad danskerne gerne vil låne penge til, men Santander Bank blander sig ikke i, hvad pengene skal bruges til. De giver blot forbrugerne mulighed for at låne lidt ekstra til hverdagen.
Optag forbrugslån andet sted end ens primære bank
Undersøgelsen bekræfter, at danskerne godt kan bruge et alternativ til deres daglige bank. Således svarer hver femte dansker, at det er nemmere og hurtigere at optage forbrugslån i en bank, som ikke er deres primære bank.

Lån billigt hos Santander Bank som alternativ!
Fakta om Santanders Privatlån

Du kan låne mellem 10.000 og 350.000 kroner. Den pålydende rente er på 5,95-15,95 %, og debitorrenten er på 6,11-17,17 %. Der er et oprettelsesgebyr på 3 pct. af lånebeløbet, dog minimum 500 kroner. Der er et månedligt terminsgebyr på 25 kroner. Hvis man ikke benytter Betalingsservice, er der desuden er månedligt gebyr på 25 kroner.
Fakta om Santander

Santander Consumer Bank Danmark er en del af den nordiske Santander Consumer Bank og ejes af Grupo Santander, der er den største bank i Eurozonen og blandt de 15 største banker i verden.

Siden 2007 har Santander – via bilforhandlere – tilbudt danskerne finansiering af biler, motorcykler og campingvogne. I dag er Santander den største udbyder af bilfinansiering via bilforhandlerne i Danmark og samarbejder med mere end 75 procent af landets autoriserede bilforhandlere inden for alle bilmærker.

I Danmark er Santander vokset fra én medarbejder i 2007 til over 100 medarbejdere i dag. Grupo Santander blev grundlagt i 1857 og har i dag over 100 mio. kunder i mere end 40 lande. I 2013 havde Santander en markedsværdi på 73,3 mia. euro og en indtjening efter skat på 4,37 mia. euro.

Santander er tre gange kåret som ”Verdens Bedste Bank” af magasinet Euromoney – senest i 2012 – og er hovedsponsor for Ferraris Formel 1-hold.