Finans lån

Find et finans lån med det samme her.

Har du brug for at låne penge, er både banken og en online låneudbyder en mulighed.

Hvilken der er den bedste kan vi desværre ikke hjælpe dig med at slå fast, for det afhænger af, hvem du er og hvad du søger. Men vi kan dog hjælpe dig ved at klæde dig på til at optage et finans lån online.

At optage et lån online kan nemlig være meget nemt – du kan have udfyldt en ansøgning og være under behandling i løbet af blot en halv time. Men det vil vi gerne fraråde. For den første låneudbyder er ikke nødvendigvis den bedste.

Herunder kan du se en række af de termer, du bør kende, når du søger efter et finans lån online:

  • ÅOP: Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP’en er alle dine omkostninger samlet til en årlig rente, det vil sige inklusive oprettelsesgebyrer, løbende gebyrer, renters rente og så videre. ÅOP er det tal, du skal bruge, når du søger efter en endelige rente på dit lån.
  • Samlede kreditomkostninger. Renten er en ting – men hvor mange penge skal du faktisk betale for at låne penge? Dine samlede kreditomkostninger er hvad du betaler for lånet. Låner du 10.000 kroner og betaler du 12.000 kroner tilbage, så er dine samlede kreditomkostninger på 2.000 kroner.
  • Hovedstol: Din hovedstol er det beløb, du ønsker at låne. Låner du 10.000 kroner og er dine lånestiftelsesomkostninger 500 kroner, er din hovedstol 10.500 kroner.

Sammenlign dine lånemuligheder

Inden du optager dit nye finanslån bør du undersøge dine muligheder.

Tager du det første og det bedste, kommer du også til at betale flere penge end du behøver. Men hvis du sammenligner de forskellige udbydere kan du finde det billigste lån.

Du skal huske, at dit finans lån er et lån. Du får penge ud af det. Og pengene er det samme uanset om det kommer fra den ene udbyder eller den anden. Derfor skal du sørge for at sammenligne de tilgængelige udbydere og så finde ud af, hvor du kan få den laveste ÅOP og den laveste samlede kreditomkostning. Med disse tal finder du også det billigste lån.

Hvor meget kan du betale?

Et andet meget vigtigt tal du skal kende kommer fra din egen økonomi: Nemlig, hvor meget plads har du til at betale af på dit lån?

Dit lån bliver først rigtigt dyrt, hvis du ikke betaler dine afdrag. Så kommer der høje gebyrer og renter oveni. Men betaler du til tiden er et hurtigt finans lån online en udmærket måde at overkomme finansielle udfordringer på.

Hav et godt kendskab til din egen økonomi, så du ved, hvor mange penge du har mulighed for at sætte af fra måned til måned.

Du skal vide, hvor mange penge du har – så ved du, hvor mange måneder du skal bruge til afbetaling af dit lån. Sørg for at du ikke skal betale mere hver måned end du har plads til at tage ud i din økonomi.

Ansøg til flere – Find det billigste finans lån

Vi anbefaler, at du ansøger flere lån til at starte med, når du ønsker at optage et finans lån.

På denne måde bliver du hurtigt godkendt hos flere selskaber.
Selskaberne vil så sende dig et lånetilbud i form af en aftale. I denne aftale kan du se hvor mange penge du bliver tilbudt at låne og du kan samtidigt se, hvad renten er.

Med disse aftaler i hånden har du mulighed for at sortere og derved finde den billigste af dem alle sammen. Og når du allerede har ansøgt, er du også allerede godkendt, og du skal ikke til at ansøge en gang til.
Har du spørgsmål til at optage et finans lån online? Send os gerne en kommentar herunder og så ser vi, hvad vi kan gøre!