Gratis kviklån

Sådan kan du få et gratis kviklån

”There is no such thing as a free dinner” sagde en klog mand engang.

Men faktisk er det muligt at optage et gratis kviklån online – hvis du da vel at mærke kan leve med et mindre beløb og du ikke før har været kunde i det givne lånefirma.

Flere af de udbydere, der tilbyder de såkaldte ’mikrolån’ på op til 5.000 kroner, tilbyder at det første lån for dig som ny kunde i virksomheden er gratis. Det første lån på til 3.000 kroner eller måske endda 5.000 kroner er et gratis kviklån, og du skal betale det tilbage i løbet af en måned eller to.

Betaler du ikke til tiden kommer du til at betale både renter og gebyrer, men kan du faktisk betale til tiden er der reelt tale om et ’gratis kviklån’.

Du bør især kigge på udbyderen ”Kvikautomaten”, der ofte kører med disse tilbud om gratis kviklån – om end i begrænset værdi per styk.

Er du interesseret i at låne mere end 3.000 kroner eller 5.000 kroner kan vi desværre ikke hjælpe dig med at finde et gratis kviklån – men vi kan dog hjælpe det med at finde det billigste kviklån, hvilket må være næsten lige så godt!

Vi hjælper dig med at sammenligne dine muligheder

Vores side her er til for at hjælpe dig med at overskue hvilke muligheder du har for at finde et ikke gratis, men næsten gratis kviklån online.

Dette gør vi ved at sammenligne de forskellige udbydere. Når blot du får lånet udbetalt er det jo ligegyldigt om det er den ene udbyder eller den anden, for pengene kan stadig bruges.

Og der kan være enormt stor forskel på renterne, to udbydere af billige kviklån tilbyder.

Overordnet set vil vi anbefale dig at tage et kig på især udbyderne GE Money Bank og Santander Lån. Førstnævnte er oftest billigst i vores sammenligninger over prisen på penge, mens Santander Lån som ny udfordrer på det danske kviklånsmarked også er kommet med nogle meget interessante tiltag og renter.

Du kan også tage et kig på D:E:R Lån, Pengeautomaten og Sparxpres – disse tre udbydere ligger dog oftest lidt højere oppe i pris end GE Money Bank og Santander Bank.

Dette er dog blot vores indtryk fra de udregninger vi har lavet – og det kan have ændret sig til nu, hvor du sidder og kigger på tallene. Prøv derfor at udregne prisen for dit ønskede kviklån hos de enkelte udbydere og hav in mente at GE Money Bank og Santander Lån i vores udregninger har haft en fordel.

Først dyrt, hvis du ikke betaler

Et kviklån – både det gratis kviklån og det betalte af slagsen – er først dyrt, hvis du ikke betaler dine månedlige afdrag. Overkommer du ikke disser kommer der flere renter og gebyrer oveni de penge, du i forvejen skylder. Du risikerer at komme ned i en negativ spiral og komme til at skylde mange penge væk.

Denne risiko kan du dog fra starten af minimere, hvis du sørger for at have et præcist tal for, hvor mange penge om måneden du kan sætte af til at betale af på dit lån. Måske er det 1.000 kroner – måske er det 2.500 kroner. Eller måske er det blot 500 kroner. Med dette tal in mente ved du hvor lang tilbagebetalingstid du har brug for med henblik på at blive gældsfri igen. Des længere du vælger at betale dit lån af over, des mindre bliver de månedlige udbetalinger, men des højere bliver den samlede kreditomkostning (det samlede tal for, hvor meget du kommer til at betale for at låne penge). Men kan du ikke overkomme dine månedlige afdrag, ender manglende betaling med at blive det dyreste i sidste ende.

Har du brug for hjælp? Skriv en kommentar til indlægget herunder og så ser vi, hvad vi har mulighed for at gøre!