Hvad koster det at låne op til 250.000 kr. til bankrente?

Lån op til 250.000 kr. med Pengeautomaten.dkLån penge nu, og brug dem som du ønsker. Med låneberegneren på Pengeautomatens hjemmeside kan du enkelt og hurtigt se, hvor lidt det koster at låne 15.000, 50.000 eller helt op til 250.000 kr. til bankrente. Du kan selv indstille låneberegneren til præcis det lån, du ønsker dig.

Prøv låneberegneren og se, hvad det koster dig at låne!

Tryk herefter på knappen “bestil lån nu”.

Læs mere om at låne hos Pengeautomaten og se et eksempel.

Saml din lån hos Pengeautomaten
Trænger du til mere luft i økonomien, kan du samle dine lån hos Pengeautomaten. Du kan læse mere om deres priser på hjemmesiden.

Besøg Pengeautomaten og se, hvad det koster dig at låne!

Vil du vide mere om betingelserne, kan du læse Pengeautomatens lånebestemmelser. Her er et repræsentativt eksempel: Ønsker du at låne 40.000 kr. og betale tilbage over 5 år, er den månedlige ydelse 1.002., debitorrenten (variabel) er p.t. 17,1%, ÅOP er 18,9%, det samlede beløb du skal betale er 59.509 kr. Renten er variabel og bliver en gang i kvartalet reguleret efter CIBOR-renten.
Hvem står bag Pengeautomaten?

Bag Pengeautomaten står Ikano Bank, som er en del af Ikano Gruppen, der har samme grundlægger som IKEA. I Danmark er de i dag mere end 100 medarbejdere i Glostrup, og det er herfra de administrerer mere end 150.000 billige lån og kreditter til privatkunder over hele Danmark. Tæt på 1 million danskere har allerede haft glæde af deres udlånsprodukter, siden de startede i 1978. Besøg også Ikano Banks hjemmeside.

Pengeautomaten lægger vægt på at praktisere ansvarlighed i lån- og kreditgivningen. Det betyder, at din ansøgning kan blive afslået, hvis de oplysninger, du giver på ansøgningsskemaet, giver et samlet billede af, at du kan få problemer ved gældsstiftelse. I sådanne tilfælde vil de hellere tilbyde dig et mindre lån- eller give et afslag, end at risikere at sende dig ud i en økonomisk uholdbar situation. Ansvarlig långivning handler om en helhedsvurdering af ansøgerens betalingsevne og -vilje, og ikke om, at individer fra bestemte grupper per definition er udelukket fra at få et lån eller en kredit.

Besøg Pengeautomaten og se, hvad det koster dig at låne!
Det siger kunderne
“Tak for den gode service i forbindelse med behandelingen af min ansøgning. Enkelt, effektivt og med et smil. Tak for det.” Leif Søndergård, Århus
“Endnu en gang tak for den hurtige og seriøse behandling af vores låneansøgning. Vi sendte den mandag, og havde allerede pengene torsdag!” Lene og John Berg, Haderslev
“Det var en helt igennem god oplevelse at låne hos jer, og det var rart ikke at skulle stå skoleret i min bank.” Maria Holt, Vanløse