Hvilket lån skal man vælge? Få flere lånetilbud på én gang!

Hvilket lån skal man vælge?

Du har besluttet dig for at optage et forbrugslån. Du mangler penge til et eller andet, eller du ønsker at få styr på din økonomi og få klatgæld ud af verden. Men hvordan vælger du de bedste lånetilbud? Løsningen er her: Lånet.dk hjælper dig med at finde det bedste lånetilbud, på de bedst mulige vilkår, på den mest enkle facon! Du laver helt fortroligt én ansøgning, men får flere lånetilbud. Så er det blot at vælge det eller de bedste:

Få de bedste lånetilbud med én ansøgning her!

De bedste lånetilbud – og andre fordele
Du får de bedste lånetilbud, men hertil kommer, at du sparer tid og penge! Med blot en enkelt ansøgning får du hurtigt svar fra flere forskellige banker, og du kan vælge det lån, der passer dig bedst. Hurtigt, nemt og helt omkostningsfrit! Ansøg nu:

Få de bedste lånetilbud med én ansøgning her!

Grundkrav for lån er, at du er over 20 år, og at du kan dokumentere din indkomst samt de øvrige oplysninger, som du har angivet i ansøgningen.

Sådan får du de bedste lånetilbud
Du indtaster dit lånebehov og andre informationer till banken – hurtigt og nemt! Samarbejdspartnerne tilpasser deres tilbud til din unikke situation, således at du kan være sikker på at modtage de bedste lånetilbud til netop dig. Når du har foretaget dine valg, fremsendes alle papirer med posten, du skal blot underskrive og returnere dem. Du sparer både tid og penge.

Lånet.dk er en uafhængig låneformidler, som har eksisteret på det danske marked siden 2013. De samarbejder med nogle af Danmarks førende banker for at tilbyde privatpersoner lån på de bedste vilkår og med mindst besvær. Prøv her – det er helt uforpligtende:

Få de bedste lånetilbud med én ansøgning her!
At ansøge om lån

Når du har ansøgt om et lån, gennemgår samarbejdspartnerne de oplysninger, du har angivet i din ansøgning. Så snart en bank har sendt dig et lånetilbud, får du en meddelelse om det via e-mail og SMS. Bankerne tilpasser deres lånetilbud til din unikke situation, så vær omhyggelig med at udfylde din låneansøgning. Samtidigt med at bankerne gennemgår din ansøgning, kan der forekomme en søgning i RKI og Debitor Registret.

Besked vedr. lån

Så snart du får et lånetilbud, meddeler vi dig det via e-mail og SMS. Du kan derefter logge på under Din ansøgning og i ro og mag læne dig tilbage og vælge det tilbud, der passer dig bedst.

Udbetaling af lån

Deres samarbejdspartnere har forskellige rutiner, og dette vil fremgå af deres lånetilbud, men normalt fremsendes et gældsbevis fra banken til dig, som du blot skal underskrive og returnere. Dine penge udbetales derefter til den bankkonto, som du har angivet, inden for 2-5 dage. Vi kan ikke påvirke, hvor lang tid der går, inden du modtager dit gældsbevis eller dine penge. Spørgsmål vedrørende dette håndteres direkte af den bank, du har valgt.

Individuel rente og ÅOP

Den rente, du tilbydes, bestemmes af de relevante samarbejdspartnere og baseres på de oplysninger, du har angivet i din ansøgning. Lånet.dk kan ikke garantere eller påvirke den rente og de lånevilkår, som banken tilbyder dig.