Lån 15000

Lån 15000 og brug dem som du vil

Går du og drømme om at du havde 15000 til at opfylde nogle af dine ønsker, måske en rejse, nye møbler eller noget helt andet. Lyder det fristende med et lån 15000 hvor du ikke skal fremvise et budget, lønindtægt, årsopgørelse eller andre relevante dokumenter og hvor du tillige med kan bruge de 15000 på lige hvad du har lyst til.

Den drøm kan blive til virkelighed.

Du har nok allerede fundet ud af, at der ikke er tale om et banklån, men et lån 15000 online. Langt de fleste der søger om lån 15000 online, får også bevilliget lånet. Men før du kan blive godkendt til et lån 15000, er der visse krav der skal opfyldes af dig som kunde.

Hvilke krav skal opfyldes til et lån 15000

Alle finansieringsselskaber du finder på nettet, har deres egne krav som du skal kunne opfylde som mulig kunde, men der er dog ikke de helt store forskelle på hvilke krav det drejer sig om. Der vil altid være et alderskrav og afhængig af hvor du søger om lån 15000, så kan kravet være 18 år men også 23 år. Kravet til din årsindtægt eller husstandsindkomst kan også være meget forskellig.

Hos nogle finansieringsselskaber er kravet kun på 125.000 kr. om året, mens det måske hos andre er 150.000 kr. eller 240.000 kr. Men nogle krav har de dog stort set alle sammen og det er bl.a. at du skal være dansk statsborger, have et CPR-nummer, dansk bankkonto, dansk folkeregisteradresse og have NemID. Du må ikke være registreret hos Experian (tidl. RKI), Debitor Registret eller hos finansieringsselskabet selv, som dårlig betaler. Tidligere var det det muligt at finde selskaber der ydede lån, selvom man var registret, men nu er det stort set umuligt.

Hvad koster et lån 15000

Også her er der forskel på hvor meget et lån koster. Nogle reklamerer med lave renter, men så har de til gengæld ofte høje priser på gebyrer og omkostninger. Andre har høje renter, men er så måske billigere med gebyrer og omkostninger.

Når du kigger efter et lån 15000, er renten ikke det vigtigste, med det er til gengæld oplysningen om ÅOP, der kort fortalt betyder, årlige omkostninger i procent, hvilket så betyder at alle ”udgifter” der kommer oveni selve lånebeløbet er medregnet. Der billigste lån har altså den laveste ÅOP. Vi kan lige kigge på nogle enkelte finansieringsselskaber og deres pris på lån 15000 med en valgfri løbetid på 24 måneder. Nedenstående oplysninger er fra September 2014 og kun eksempler. Debitorrenten er variabel, undtagen Leasy kontantlån, der har fast debitorrente.

Hvilken rente du kommer til at betale afhænger af hvilken kreditvurdering du får hos det pågældende finansieringsselskab.

2015-05-25_14-13-30

Som du kan se, skal du ikke lade dig friste af lave renter, men se på oplysningen om ÅOP.