Lån 200000

Lån 200000 kroner let og smertefrit

200000 kroner er for de fleste danskere rigtig mange penge. Det er de færreste der bare har 200000 kroner liggende og det er heller ikke noget, man bare kan finde i budgettet. Det kan derfor se stort set umuligt ud, hvis man skal skaffe 200000 kroner og de fleste vil være nød til, at låne.

Der kan være rigtig mange grunde til, at man får brug for 200000 kroner det kan være, at man vil ud og købe ny bil, men det kan også være, at man har et hus der skal renoveres. Det er stort set ligegyldigt hvad pengene skal bruges til, så kan det være svært, at skaffe dem.

De fleste der har fulgt med i medierne vil vide, at vi for tiden går igennem en finanskrise. Specielt bankerne er blevet ramt hårdt og det har fået dem til, at trække i håndbremsen. Inden finanskrisen havde de færreste banker problemer med, at låne penge ud, men i dag er de meget kritiske.

Det betyder, at man skal forvente en masse kritiske spørgsmål, når man gerne vil låne penge i banken. 200000 kroner er så stort et problem, at man ikke skal forvente, at banken vil sige ja til, at låne en pengene hvis ikke man kan stille en form for sikkerhed. Det kræver selvfølgelig, at man har noget, at stille sikkerhed i og dette skal helst være fast ejendom eller jord. Hvis banken vælger, at sige nej kan det se sort ud.

Det er de færreste der kan låne pengene af venner og familie. 200000 kroner er så stort et problem, at det er de færreste der vil have råd til, at låne det ud. Derfor kan man ligeså godt med det samme droppe den overvejelse, det er heller ikke nødvendigvis særlig rart for dem der bliver bedt om, at yde lånet.

Der findes heldigvis andre løsninger, så der er ingen grund til, at gå i panik.

Lån 200000 kroner som kviklån

Man kan i dag nemlig sagens låne 200000 kroner, som kviklån og så skal man ikke stille sikkerhed. Det er langtfra alle kviklån, der tilbyder, at man kan låne optil 200000 kroner, men der findes nogle der gør. Vi har her gjort det let for dig og fundet nogle, der gerne vil tilbyde dig et lån uden sikkerhed og optil 200000 kroner.

Hvis du er registrerede i Ribers kan du ligeså godt droppe tanken om, at få et kviklån i denne størrelsesorden. Men ellers er der gode muligheder.

Lån 200000 kroner hos GE Money Bank

GE Money Bank giver mulighed for, at du kan låne optil 200000 kroner uden, at skulle stille sikkerhed. Man skal være fyldt 25 år og have en husstandsindkomst på minimum 240.000 kroner per år, men så er man godt på vej til, at få et lån hos GE Money Bank.

Ansøgningen foregår via internettet og du får allerede besked indenfor 4 timer om hvorvidt du har fået lånet hos GE Money Bank. Du kan selv være med til, at vælge hvor længe lånet skal løbe, så det passer til det tempo du kan betale tilbage i (12 – 120 måneder).

Hvis du får lånet vil pengene komme ind på din NemKonto indenfor kun få hverdage. Så du kan komme hurtige i gang med, at bruge dem.

Lån 200000 kroner hos Pengeautomaten

Pengeautomaten tilbyder også, at du kan låne 200000 kroner faktisk kan du hos Pengeautomaten låne helt optil 250000 kroner. Så burde der være penge til det du står og mangler. Man skal være 25 år og have fast husstandsindkomst på minimum 225000 kroner om året for, at få et lån hos Pengeautomaten.

Du får svar på din ansøgningen indenfor kun 5 minutter og du kan derfor hurtigt komme i gang med, at bruge pengene.