Lån 25000

Lån 25000 og hav dem på kontoen indenfor kort tid

Med 25000 kr. på kontoen kan man få opfyldt en del af de ønsker man måtte have. Men det er selvfølgelig ikke alle der har det beløb stående som opsparing til forbrug. Men alligevel er det muligt, og endda forholdsvis nemt at få de 25000 ind på kontoen.

Så går du med et ønske om en eventuelt et lille nyt køkken som du har set i en reklame, er der mulighed for det, uden at du skal blande banken ind i dit projekt. Det du har mulighed for, er at tage et online lån. Her kan du få et lån 25000, hvor du selv kan vælge over hvor lang tid lånets løbetid skal være, så du kan være sikker på at der er råd til at betale afdraget uden at din økonomi belastes unødigt meget.

Hvad koster et lån 25000

Som nok alle ved, et det dyrt at låne penge hos et finansieringsselskab på nettet. Det skyldes bl.a. at man kan låne pengene på sit glatte ansigt, uden at skulle fremvise lønseddel, årsopgørelse, budget m.m. Finansieringsselskaberne kræver heller ikke at der stilles sikkerhed for lånet i form af værdi eller en kautionist. Disse ”goder” må man selvfølgelig betale for.

Når du kigge efter lån 25000, vil du naturligvis se på hvor høj rente du skal betale for lånet, og du vil finde lån der ligge fra ca. 9% og op til 20%. Men den reelle pris du skal betale for lånet finder du under oplysningen om ÅOP. I den pris er indregnet alle de renter, gebyrer og omkostninger der vil være på dit lån i hele løbetiden. ÅOP kan derfor sagtens være på over 30% for dit lån, men mange ligger også på omkring 20%. Så find det billigste lån ved at kigge på oplysningen om ÅOP.

Vi kan kort kigge på hvad et lån 25000 kan komme til at koste dig. Herunder vil du se nogle eksempler fra forskellige finansieringsselskaber.
Du tager et lån 25000 med en løbetid på 60 måneder.

2015-05-25_14-19-27

Som man tydeligt kan se på eksemplet, kan renten godt være lav, men ÅOP’en høj, hvilket betyder at selskabet har høje udgifter til gebyrer og omkostninger. Man bør i det viste eksempel være opmærksom på at oplysningen om rente og ÅOP, er det man som minimum kommer til at betale. Den reelle pris på rente og ÅOP får man først når man søger om lån 25000, da den først bliver fastsat når man har gennemgået en kreditvurdering hos det pågældende selskab.

Kan alle få et lån 25000

Det er ikke muligt for alle at få et lån 25000. I de nævnte finansieringsselskaber yder man ikke lån hvis du er registreret hos Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret. Du skal også have en indtægt på minimum 200.000 kr. om året før skat. Er din indtægt mindre, kan du dog finde andre selskaber der har lavere krav til din indtægt.

Alle har et krav til din alder, i det nævnte eksempel er kravet 18 eller 20 år. Andre selskaber har måske et alderskrav på 23 år.
Af andre krav der er almindeligt hos de forskellige selskaber kan nævnes, at du skal være dansk statsborger, have dansk folkeregisteradresse, CPR-nummer, dansk bankkonto, helst have NemID og en aktiv e-mailadresse. Kan du opfylde kravene hos det pågældende selskab, vil du indenfor ca. 1 time få svar på om du er blevet godkendt til et lån 25000, derefter vil du, når låneaftalen er underskrevet, typisk have pengene på din konto efter 1 – 2 dage.

Penge som du kan bruge til lige det du har lyst til.