Lån nu

Lån nu, til det du drømmer om

Det billigste, bedste og sikreste vil altid være at spare op til det, du drømmer om. Så ved du, at du har råd til det, der kommer ikke et ubehageligt efterspil, og din økonomi bliver ikke lagt i ruiner. Men der kan være mange forskellige grunde til, at det ikke kan lade sig gøre for dig at spare op til din drøm eller det, du har brug for her og nu. Og så kan det jo være en løsning at låne pengene, så du kan realisere din drøm eller finansiere det, der er nødvendigt lige netop nu.

Lån nu – på nettet eller i banken

Har du mulighed for at låne pengene i banken, vil det altid være den bedste og billigste løsning for dig. Men ofte vil banken sige nej til at opfylde dit ønske om et forbrugslån. Ønsker du stadig at låne pengene, kan et lån på nettet være en udvej for dig.

Hos låneudbydere på nettet skal du ikke svare på spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til. Du skal heller ikke fremvise masser af dokumentation i form af lønsedler og årsopgørelser. Du kan derfor langt hurtigere låne en sum penge på nettet. Og det er jo en fordel, hvis du virkelig skal bruge pengene med det samme.

Med eller uden sikkerhed

Du har altid bedre muligheder for at blive godkendt til et lån, og for at få lånet til en bedre pris, hvis du kan stille en sikkerhed for lånet. Det kan for eksempel være dit hus eller din ejerlejlighed, din bil eller andet af en vis værdi, som du indsætter som sikkerhed for lånet. Med en sikkerhed i noget af værdi løber låneudbyderen jo en langt mindre risiko ved at låne dig pengene. Når du stiller noget som sikkerhed, har låneudbyderen meget større chance for at få sine penge igen. Og den sikkerhed kommer dig til gavn i form af et billigere lån.

Du kan dog sagtens låne på nettet, selv om du ikke kan stille noget som sikkerhed. Så bliver lånet bare dyrere.

Hvor hurtigt går det?

Når du ansøger om at låne penge på nettet, kan du lynhurtigt få svar på din låneansøgning. Du vil typisk have svar inden for bare et par timer – og nogle steder kan du allerede have svar efter et kvarters tid.

Pengene får du også hurtigt, men det er kun de færreste steder, der vil love dig, at du kan få pengene ind på kontoen allerede samme dag. Ofte vil du have dem på kontoen næste dag eller dagen efter igen.

Skal du bruge penge her og nu, er det derfor vigtigt, at du undersøger, om den låneudbyder, du overvejer at vælge, faktisk vil kunne udbetale pengene til din konto samme dag. Det kan blandt andet lade sig gøre, hvis I har samme bank.

Overvej altid dit lån

Det kan være fristende at låne penge til at realisere din drøm lige her og nu. Og der kan også være gode grunde til, at det er en god idé for dig i din situation. Men inden du tager et lån, bør du altid overveje det grundigt. Og huske på, at der kommer en dag, hvor alle pengene plus renter, gebyrer og omkostninger skal betales tilbage. Den dag er knap så sjov – så derfor er det værd at tænke igennem, om det er det hele værd.

Har du tænkt det godt igennem, så gør dig selv den tjeneste at læse alle vilkår og betingelser godt igennem, inden du siger ja, så du vælger den låneudbyder, der er bedst for dig i din situation.