Lån på 2 minutter

Lån på 2 minutter

Meget har ændret sig med internettet – og en af de ting, der har ændret sig mest er vores adgang til penge.

I dag er det nemlig muligt at låne penge på blot et par minutter online.

Dette sker ved hjælp af online låneudbydere. Den slags, du før internettets tid skulle ned til på gaden, men i dag kan ansøge til direkte på nettet. Du udfylder en formular, indsender en række relevante dokumenter om dig og din økonomi – og så tager det ikke lang tid før end din ansøgning enten er godkendt eller afslået.

Bliver din ansøgning godkendt, kan du have pengene fra dit lån på 2 minutter stående på din konto i løbet af bare en enkelt hverdag.

2 minutter er muligt – men tag dig tid

Selvom det er muligt at låne penge næsten på 2 minutter i dag vil vi uanset anbefale, at du bruger noget tid på ikke bare at finde et lån – men det rigtige lån.

Og da pengene er de samme uanset hvilken udbyder du låner hos, er det rigtige lån naturligvis det billigste lån.

Netop det billigste lån på 2 minutter er hvad vi kan hjælpe dig med at finde på denne side. Du kan se en oversigt over denne tekst af hvilke virksomheder, der kan låne dig penge. Du kan også se hvor mange penge du kan låne hos dem og lidt om kravene hos de enkelte.

Vi kan sige med det samme, at følgende krav skal være opfyldt for at du har mulighed for at låne penge på 2 minutter (eller timer):

  • Du skal være fyldt mindst 18 år – nogle virksomheder kræver endda 23 eller 25 år
  • Du må ikke være registreret i RKI Registret, Debitor Registret eller lignende registre over dårlige betalere
  • Og så skal du have en vis indtægt hver måned, typisk fra et job, pension eller efterløn

Formålet med disse krav fra udbyderens side er at minimere risikoen for at låne penge ud til en person, der ikke kan betale pengene tilbage igen.

Hver gang det sker, er det nemlig alle andre låntagere der betaler i form af højere renter.

SMS-lån og kviklån er hurtige

Du har mulighed for at låne penge i dag i form af et SMS-lån.

Med et SMS-lån ansøger du direkte i en kort ansøgning per SMS og får dit – relativt beskedne lån ofte på maksimalt 3.000 kroner eller 5.000 kroner – udbetalt. Du kan ofte få det første lån ”gratis”, det vil sige ingen renter og gebyrer, fordi at SMS-låne-virksomhederne ønsker at vise dig hvad de har at byde på.

Et SMS lån er om muligt endnu hurtigere end et ’almindeligt kviklån’ på nettet, hvor du ansøger gennem en formular og får svar i løbet af en dag eller to.

Vi har skrevet en længere guide til SMS lån du kan læse her, hvis du vil vide mere om emnet.

Du har penge udbetalt i løbet af 1-3 hverdage

Hvis du sidder og læser denne tekst i starten af ugen, har du mulighed for at ansøge om at låne penge på 2 minutter og så have pengene udbetalt allerede i løbet af denne uge.

Hvis du har udfyldt din ansøgning korrekt til de forskellige lånevirksomheder, vil du blive godkendt i løbet af blot en dag typisk.

Ønsker du her at tage imod det tilbud du får, skal du blot underskrive en låneaftale med NEM-ID. Og herefter står pengene indsat på din NEM-konto allerede dagen efter.

Meget hurtigere kan det næsten ikke gå.

Find din smertegrænse før du optager lånet

I medierne ser vi fra tid til anden historier om, hvordan en person kommer til at optage et for stort lån.

Og det er et problem, for hvis de månedlige afdrag ikke kan betales ender lånets tilbagebetalingsbeløb med at blive meget større som følge af gebyrer og renters rente.Du kan derfor gøre dig selv en stor tjeneste ved inden du optager dit lån at finde ud af, hvad du har mulighed for at betale.

Find din smertegrænse – og lån så efter dette beløb.

Har du spørgsmål til hvordan du låner penge på 2 minutter er du velkommen til at skrive dem i en kommentar herunder. Så ser vi frem til at hjælpe dig videre med at finde den rigtige udbyder af dit lån.