Lån til ferie

Lån til ferie

Per skrivende stund er der ikke lang tid til danskerne begynder at tage på skiferie – og efter det venter sommerferien, hvor vi kan tage til de europæiske hovedstæder.
Men selvom flypriserne er lavere end de nogensinde har været før, er det stadig ikke decideret billigt at tage på ferie. Det koster mere end at være herhjemme. Og derfor kan et lån til ferie også være nødvendigt.

Et lån til ferie vil være et forbrugslån, hvor du låner penge uden sikkerhed, du må bruge til hvad du ønsker.

Beløbet vil ofte være på mellem 10.000 kroner og 50.000 kroner – afhængigt af, hvor ”vild” en ferie, du ønsker at låne penge til og hvor mange, der skal ud at se verden.
Hvis et par unge mennesker tager på rejse, er det muligt at holde en fed ferie sammen for få tusinde kroner – mens en hel familie på en charterferie koster noget mere.
Vi kan her på siden hjælpe dig med at finde det billigste lån til ferie ved at sammenligne dine mange forskellige muligheder.

Billigste lån til ferie

Vi ville gerne her på siden kunne fortælle dig med det samme, hvilket lån der er det billigste til ferie – men det kan vi ikke.
Det skyldes, at dine økonomiske forhold afgør, hvor billigt et lån du får – og at lånebeløbet samt afbetalingstiden også har meget at skulle have sagt.
Vi kan dog fortælle dig, hvordan du finder frem til det billiste lån til ferie.
Det kan du nemt gøre på tre trin, og det behøver ikke tage mere end et par ekstra minutters arbejde ud over, hvad du ville have lavet alligevel.

Start med at ansøge om dit lån til ferie hos et par forskellige låneudbydere.

De fleste låneudbydere af lån til ferie her på siden har godkendelsestider på blot en dag eller to. Du får derfor hurtigt svar på, om du er godkendt eller ej.
Når du har fået svar, kan du sammenligne de lån, du har fået tilbudt. De lån til ferie du får tilbudt er af loven forpligtet til at indeholde også ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) og de samlede kreditomkostninger.

Det er især de sidste tal – samlede kreditomkostninger – du kan bruge til at beregne, hvilket af flere lån til ferie der er det billigste.
For det er naturligvis prisen, der skal afgøre hvor du låner penge henne. Pengene til din ferie er de samme uanset hvor du låner, så for dig skal det bare handle om at finde de laveste kreditomkostninger forbundet med lånet.

Find ud af hvor meget, du kan betale af i afdrag

Før du låner penge til ferie med et forbrugslån uden sikkerhed bør du udregne, hvad du i din privatøkonomi kan klare at afbetale.
Et forbrugslån er lig med højere renter end hvad du er vant til fra fx realkreditlån eller boliglån – men til gengæld skal du ikke stille sikkerhed og du har pengene udbetalt meget hurtigt.

Ved du, hvor meget i din økonomi du har plads til at sætte af, minimerer du risikoen for ikke at betale dine afdrag. Det er nemlig renter og gebyrer på manglende betaling, der for alvor kan gøre et forbrugslån til ferie til en dyr fornøjelse.
Men har du styr på det, kan forbrugslånet være din genvej til en ferie her og nu, du kan betale af over de næste par måneder.

Lån til ferie i løbet af 2 dage

Presser tiden?

Hvis du ansøger om dit lån til ferie her og nu, kan du have dine penge udbetalt på din NEM-konto i løbet af blot to dage.
Dette forudsætter, at du har udfyldt låneformularen korrekt allerede første gang – men gør du det, bliver din ansøgning behandlet hurtigt og lånet bevilget til dig.
Vi vil her på siden i flæng anbefale dig at ansøge om lån til ferie flere steder. Så finder du ud af, hvor du finder det billigste lån. Og så vil vi med det samme ønske dig en god ferie, når du kommer så langt!