Lån uden dokumentation

Lån uden dokumentation

Når man står og skal bruge et lån, er der mange der på forhånd begynder at få grå hår, bare de kommer til at tænke på alle de papirer der skal findes frem som dokumentation for indtægter og udgifter og udarbejdelse af et budget. Er det et banklån du skal have, kommer du ikke uden om den arbejdsgang. Og ikke nok med det, så skal du også afsætte tid til et møder med en bank-rådgiver hvor du også skal fortælle hvad pengene skal bruges til og underskrivelse af et eventuelt lånedokument.

Uheldigvis kan du også ende med et afslag på lånet. Men det behøver slet ikke at være nødvendigt med alt det papirarbejde og møder. Hvis du er villig til at betale en højere pris for dit lån, kan du klare hele arbejdsgange hjemme fra din sofa, når du har tid. Den type lån der her tænkes på, er de meget populære online lån, hvor man hos alle finansieringsselskaber kan få lån uden dokumentation.

Få et lån uden dokumentation på nettet

Lån uden dokumentation betyder at du ikke på noget tidspunkt skal fremsende et budget over alle dine indtægter og udgifter, uanset hvor stort et lån du har behov for. Det er helt op til dig selv at vurdere om du har råd til at betale afdraget på dit lån. Du vil heller ikke blive spurgt om hvad lånet skal bruges til, det bestemmer du helt selv.

Den eneste form for dokumentation du vil bedt om at fremsende ved lån over 50.000 kr., er billed- ID og seneste lønseddel. Har du Nem-ID, er billed-ID ikke nødvendigt, da du underskriver lånedokumentet med din Nem-ID. Din lønseddel skal de kun bruge som dokumentation for at du har fast indtægt, hvilket er et krav hos næsten alle finansieringsselskaber.

På nettet kan du finde finansieringsselskaber der yder lån få nogle få tusind kroner og helt op til 300.000 kr. Alle er uden dokumentation.

Hvorfor er lån uden dokumentation dyre

Grunden til at lån uden dokumentation er dyrere end f.eks. et banklån, skyldes en bank ofte tager pant i hus, bil, båd eller andet af værdi, i det tilfælde at kunden ikke kan betale sin gæld. Det pantsatte vil herefter blive solgt på auktion, og banken får derved gælden dækken ind, eller i hvert fald noget af den. Låne du penge at et finansieringsselskab på nettet, skal du ikke stille noget som sikkerhed for lånet, og kan du så ikke i sidste ende betale din gæld, har finansieringsselskabet ikke noget af dit de kan sælge op auktion og på den måde få nogle af pengene tilbage. Den eneste mulighed finansierings- selskabet har, er at gå rettens vej.

Det er grunden til at du skal betale højere renter, gebyrer og omkostninger for dit lån og så selvfølgelig også at finansieringsselskabet skal tjene penge.
Kan alle få lån uden dokumentation

Både ja og nej. Alle finansieringsselskaber har nogle krav der skal opfyldes for at blive godkendt. Der vil være et krav til din alder, hvor du skal være fyldt mellem 18 og 25 år før du kan blive godkendt. Du må ikke være registreret hos Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret. Du skal have fast indtægt, være dansk statsborger, have dansk folkeregisteradresse der ikke må være adressebeskyttet, have CPR-nummer, dansk bankkonto, have en aktiv e-mailadresse og helst have Nem-ID.

Hvilke krav de enkelte finansieringsselskaber har vil fremgå af deres hjemmeside.