Samle lån

Samle lån i et nyt lån

Mange – især yngre – danskere har gæld fra en række kreditorer.

Der kan være optaget et forbrugslån her, købt en mobiltelefon på afbetaling der og lige pludseligt har man der, der i populær tale kaldes ’klatgæld’. Lidt gæld her og der, der til sammen udgør et faktisk helt stort beløb.

Sidder du i en situation med ”klatgæld”, kan du overveje, hvorvidt du skal samle dine lån. At samle dine lån betyder, at du optager et nyt lån, der betaler alle dine gamle lån ud.

Du går altså fra at have fx 5 lån til blot at have et enkelt.

Nogle gange kan du være heldig at forhandle dig til en ekstra gunstig rente med det nye lån, hvor du har samlet alt i en virksomhed – men næsten lige så vigtigt er det, at du blot har et girokort hver måned, du skal betale.

For mange girokort kan være med til at besværliggøre situationen og kan i værste fald betyde, du mister overblikket og ikke får betalt af på dine forskellige lån.

Og så bliver det først lån, hvis du skal betale gebyrer og renter af gebyrer, der falder ved for sen betaling!

Ved at samle dine lån opnår du overblik over dine gældsposter, samler alt til én kreditor og minimerer din månedlige risiko ved at der blot er en gange gebyr, du kan risikere at pådrage dig, får du ikke betalt lånet af til tide.

Sammenlign priserne på at samle lån

For at samle dine lån til én kreditor og opnå disse fordele, skal du finde en låneudbydere, der kan låne et større beløb til tilbagebetaling af alle andre.

Det kan være enten din almindelige bank eller en online låneudbyder.

Vi anbefaler her på siden at du tager kontakt til dem begge to for at finde ud af, hvor det billigst kan lade sig gøre for dig at samle dine lån. Det er ikke nødvendigvis i banken, ligesom det heller ikke altid er på internettet. Du finder kun ud af det ved at henvende dig til begge instanser.

Sammenligning her på siden

Her på siden har du mulighed for at se hvilke finansinstitutter, der online tilbyder dig at samle dine lån.

Vi har desværre ikke mulighed for at vise dig prisen for sammenligningen fra udbyder til udbyder.

Det afhænger nemlig i sidste ende af, hvor mange lån du har, hvor meget du mangler at betale og din økonomi i øvrigt.

Du har dog mulighed for at finde ud af dine muligheder ved at ansøge om gældssamling – eller lånegældssamling – ved at ansøge hos de forskellige virksomheder i oversigten herover.

Når du udfylder deres skemaer og altså ansøger om at samle lån hos dem, vil du få et tilbud tilbage fra dem på, hvor meget det ville koste dig i samlede kreditomkostninger at samle lånet hos dem.

Når du har alle disse lån, har du mulighed for at gå videre og sammenligne dem – og derved finde ud af, hvor det er billigst for dig at samle dine lån.

Første tilbud er aldrig det bedste

Når du skal låne penge i banken – uanset, om det er til bolig, til bil eller noget tredje – gælder det, at det første tilbud aldrig er det bedste.

Du skal altid forhandle. Det er prisen på penge, vi taler om. Og også når du skal samle dine lån hos en udbyder kan der være mange penge at spare på at finde den rigtige (billigste) af slagsen.

For pengene er de samme uanset om du låner ved den ene udbyder eller den anden. For at samle dine lån anbefaler vi derfor ubetinget, at du finder den billigste låneudbyder til formålet.

Vi håber at kunne hjælpe dig videre på denne side, men det store arbejde ligger for dig i at ansøge til alle de virksomheder, der tilbyder lån i den størrelse du ønsker samt din bank. Når du har gjort dette, og har fået deres tilbud tilbage, har du mulighed for at sammenligne – og finde ud af, hvor du skal samle dine lån og igen få overblik over din økonomiske situation.