Tag et lån

Sådan gør du: Tag et lån på kort tid

Kviklån, Quicklån, SMS lån, mobil lån og man kunne blive ved et stykke tid endnu, kært ”barn” har mange navne og det samme har lånetypernes navne. Alle de låne typer nævnt i starten er alle samme type lån, som skal gå hurtigt for dem som ansøger og kunne egentlig blive kaldt det samme navn uden at det ville have betydning for nogen af dem.

Hvad et lån på kort tid er, vil være svært at sige, nogen synes at en ansøgningstid på 1 dag er for meget i forhold til at man nogen steder kan få svar på 15 minutter, mens andre vil synes at 1 dag er passende. Så hvad der er kort ansøgningstid er svært, men personligt synes jeg et under 24 timer er kort.
Når man skal tage et lån og specielt her et lån med kort ansøgnings tid, så er det vigtigt at man starter med at være forberedt selv, så man kan komme igennem hele ansøgnings processen hurtigs muligt. For at kunne det skal man bruge følgende ting:
– Billedet af kørekort eller pas. Begge kan være en fordel da nogen vil have kun det ene og det kan kan ikke bruges. – NemId. Dette er har de fleste, så bare hold kortet klar – Sidste 3 lønsedler – Sidste års årsopgørelse fra Skat. – Nuværende banks navn, registerenigs- og kontonummer (din konto)
Dokumenterne skal du have klar til at kunne sende ind når du ansøger, så tag et billede eller skan dem ind i din pc , så er du klar på denne front. Det er ikke sikkert at du skal bruge alle ting på den alle stedet du ansøger om lån, men har man dem klar, så kan man hurtigt komme videre i processen.

Tag et lån: Selve processen

Processen er ganske simpel, når du vælger et online lån. Du starter med at udfylde det helt grundlæggende, nemlig hvor meget du vil låne. Dette burde ikke være en ret stor opgave og du er hurtig igennem de første trin. Næste er at vælge månedlige ydelse eller antal måneder du vil afdrage i. Hvor længe du skal afdrage er op til dig selv, men jo hurtigere du kan desto bedre for dig selv.
Næste tring variere en smule fra sted til sted, men du skal være forberedt på at blive spurgt om navn, adresse, telefon, eventuelt email, cpr numemr, bank oplysninge og om du er registeret i RKI eller debitor registeret. s Udover de almindelige ting, kan man også blive spurgt om man er gift, hvilken bil man har, ejer man et hus, antal børn og andre personlige ting.

Så er det oftest kun et eller to trin tilbage, hvor det næst sidste for det meste er at man indsender oplysningerne man har samlet (årsopgørelser m.m.) og til slut så godkender sin låne ansøgning. Det kan dog også være at man først vil blive bedt om dokumenterne efter at man egentlig er blevet godkendt til lånet og derved blot skal godkende.

Lidt lånetips med på vejen

Til slut skal du lige have et par enkle tips: – Fortryder du din låneansøgning kan du sagtens komme ud af den igen, der er nemlig fortrydelsesret på lån (14 dage iflg. Kreditaftaleloven § 19). har du allerede fået det ønskede beløb udbetalt og fortryder, skal du selvfølgelig betale det tilbage straks. (det fulde beløb) – Det kan være en fordel at sende flere ansøgninger på samme tid, så man ikke skal vente , hvis en eller flere afslår ens ansøgning.